fbpx
Hívj minket mobilon

Küldj üzenetet!

Kérj ingyenes konzultációt, és átbeszéljük elképzeléseidet, céljaidat, és mi megvalósítjuk a terveidet!

  • Telefon

    +3670/779-5897

  • E-mail

    info@vanweb.hu

  • Hívj bármelyik nap!

    H-V: 08:00-20:00

kÉRJ VISSZAHÍVÁST

Add meg telefonos elérhetőséged, és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot. 

gyorsan dolgozunk

Hogyan működik?

Egy weboldal elkészítése nagyjából 1 -4 hetet vesz igénybe, sokban függ attól, hogy mennyire komplex weboldalt/webáruházat kell létrehoznunk.

Kapcsolat 1

Ingyenes konzultáció

Amennyiben igénybe szeretnéd venni szolgáltatásaink egyikét, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy telefonon keresztül. 
A konzultáció során átbeszéljük az elképzeléseidet, és szükség esetén tanácsokkal látunk el, hogy mire volna még szükség ahhoz, hogy vállalkozásod sikeres lehessen. Az sem probléma, ha még nincsenek konkrét elképzeléseid a weboldalad/vállalkozásodat illetően, az ingyenes konzultáció során segítünk neked ebben is. 

A konzultációra általában személyesen kerül sor, de természetesen telefonon, vagy bármilyen közösségi médián keresztül is át tudjuk beszélni az elképzeléseidet.

Kapcsolat 2

Árajánlat

Miután átbeszéltük/kialakítottuk az elképzeléseidet az ingyenes konzultáció során, elkészítjük az árajánlatot az igényeidnek megfelelően, illetve kiszabunk egy határidőt, amire végeznünk kell az általad igénybe vett szolgáltatás munkálataival. 

Marketing szolgáltatásunkra pénz visszafizetési garanciát vállalunk: Amennyiben az általunk készített kampány nem hozott bevételt,  akkor ezen szolgáltatásunk teljes összegét vissza utaljuk részedre, így nincs veszteni valód!

Kapcsolat 3

Weboldal fejlesztés

Miután átbeszéltük elképzeléseidet, és megegyeztünk az árajánlat tekintetében, elkezdjük fejleszteni weboldaladat. 
Első sorban a weboldal vázát, és a kezdetleges dizájnt alakítjuk ki, majd átbeszéljük, hogy min szeretnél változtatni, váltsunk-e másik dizájnra. Miután az első egyeztetés lezajlott, elkészítjük weboldalad fennmaradó részét, ilyenkor már általában 80%-ban készen van a weboldal, csak az utolsó simítások, tesztelések maradnak hátra. 

Általában 1 hónapon belül el fog készülni weboldalad, de ez attól is függ, hogy mennyire összetett weboldalt építünk számodra. 

Egy bemutatkozó céges weboldal, ami nagyjából 3-5 aloldalból áll kész lehet akár 1 hét alatt is, viszont egy komplex, több integrációval is rendelkező webshop készítése igénybe vehet akár 1 hónapot is. 

Ha sürgősen volna szükséged weboldalra, számunkra nem probléma! Mindig a megrendelőink igényeit tartjuk szem előtt, így ha szorít az idő, mindenképp jelezd felénk, és a lehető leghamarabb átadjuk weboldalad.